Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 14:34 - Когато ПРОГНОЗИТЕ ми се случват на 100%: Моята изборна прогноза и кратка аргументация за нея.
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 1144 Коментари: 1 Гласове:
-7

Последна промяна: 12.11.2016 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

"Моята изборна прогноза и кратка аргументация за нея.


 Понеже изпитвам ФИЗИЧЕСКА ПОГНУСА от такива евтини евро-пропагандни НПО-нищожества, като наемните и много продажни туземни социолози, журналистчета, политолози и прочие НПО-грантова анти-българи,които ежедневно с откровено мазохистично удоволствие и СЛУГИНСКИ НПО-ОРГАЗЪМ ни продават, предават и препродават на работодателите си от Берлин и Брюксел, ще направя своята окончателна прогноза за предстоящите избори.

Колкото евро-райхфюрерин Меркел и банкянския и селски наемен евроГерб-бандит направиха американския поданик и бивша българка Сталина Георгиева генерален секретар на ООН, толкова и радикално лявата нео-троцкистка Хилъри Клинтън стана американски президент, и толкова полуграмотна плевенска евро-слугиня с фалшива диплома Цецка ще стане български президент.
Разберете ОЧЕВАДНОТО !!!
Поставянето на Тръмп начело на САЩ от най-прозорливата част от американския икономически и политически елит, означава началото на радикална ПОДМЯНА на политическия елит на Запада, който се провали ТОТАЛНО ВЪВ ВСИЧКО И ЗА ВСИЧКО.
И е ЛОГИЧНИЯ край на глобализма, левичарския нео-троцкизъм, нео-либерализма, зелената еко-спекула, анти-икономиката на банкстерите и услугите, и банково-спекулативното правене пари от нищото, който доведе западната цивилизация не само в задънена улица, но и на ръба на пропастта.
И няма начин това да не засегне пряко и политическите клоуни и евро-полит ДЖУДЖЕТА в анти-европейския германски ЕСсср и евро-окупационните територии от покрайнитите на Европа, като агонизиращия европейски Бангладеш - България, този жалък аграрно-суровинен евро-придатък, превърнат от нашите евро-"благодетели" в нетен износител на евтини проститутки, евтина слугинска прислуга и евтина работна ръка за колониалната евро-метрополия.

Просто не трябва да игнорирате и пропускате базови неща, като ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, ЗДРАВ РАЗУМ, НАЦИОНАЛНО ЧУВСТВО и 
най-елементарна човешка ПОГНУСА от такива като тях.

И ви препоръчвам да започнете да мислите с ГЛАВИТЕ
 СИ, А НЕ С ТЕЛЕВИЗИИТЕ и другите СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА.
Парафразирам култовия графит на една от централните белградски улици." 

Ето какво ви казвам в ПРАВ ТЕКСТ:









Гласувай:
5



1. merlin68 - Като се замислиш, самото "...
12.11.2016 15:24
Като се замислиш, самото "изненадващо" спечелване на изборите от Тръмп наля доста милиарди в сметките на спекулантите, въобще не съм сигурен, че и той не е от тях:) Абсолютно същото се случи и при референдума в Британия.
Но съм съгласен, че се очаква някакъв катаклизъм в политиката за това говори трудно скриваемата паника обзела евроелита след избирането на Тръмп. Възможно е той да отдалечи света от ядрения Армагедон който се очертаваше все по-ясно, но това въобще не е достатъчно защото проблемите остават, а те са огромни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 161893
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031