Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2016 14:14 - България след края на анти-европейския германски ЕСсср: А сега накъде ?
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 2129 Коментари: 4 Гласове:
-2

Последна промяна: 18.07.2016 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



В края на юли 1943 г. след поражението на Курската дъга, германския Вермахт и Вафен-СС получават тайна заповед от ОКВ-Върховното командване на Вермахта, при отстъпление да прилагат принципа на "Необходимата политика за разрушаване" при отстъпление от окупираните територии. Това е немският вариант на древната скитска тактика на "изгорената земя", използвана до наши дни от отстъпващите армии под една или друга форма. Всъщност на 19 март 1945 г. Хитлер издава специална заповед, в която разпорежда тази тактика официално да се прилага и на територията на Третия райх и то под наименованието "тактика на изгорената земя" !

Германската особеност в случая е, че целта не е да се навреди на противниковата армия, а на гражданското население.  При това немците я прилагат доста избирателно! Въпреки, че се отнася еднакво и за Западния, и за Източния фронт  тактиката на изгорената земя основно и в пълен обем се използва срещу източните унтерменши. На Запад практически няма такива случаи !?!?!?

Нека запомним тази особеност на германското тактическо мислене и действие !

 

В знаменитите си "Затворнически тетрадки" Антонио Грамши, един от основателите на Италианската комунистическа партия, теоретик на евро-комунизма и сороския нео-либерализъм, формулира един железен диалектически закон на политическата и социалната История -  "Всяка религия, идеология, политическа доктрина, и държавност, първо умират като идея на битово и личностно ниво в съзнанието на хората. А после се саморазрушават и  физически" . Грамши, който излежава тогава 20-годишна присъда за анти-фашистка дейност в затвор край Бари, визира естествено италианската фашистка идеология, италианската фашистка партия и фашистката държава на Мусолини. Но формулировката се оказва наистина универсална. И е потвърдена с безброй примери от световната Историята.

В този смисъл краят на анти-европейския германски ЕСсср е ноторен факт. И за добро или лошо ние всички сме не само свидетели на неговата агония и неговото рухване в най-обозримо бъдеще, а и непосредствени участници в събитията.

И пред остатъците на бившата държава България и тези които ги населяват стои драматични въпрос "А сега накъде"

Нека направим една бърза рекапитулация на българското евро-наследство!

Целенасочено и съзнателно разрушена държавност, икономика, култура, образование , демография и здравеопазване в България в най-добрите германски традиции на "стратегията на изгорената земя".

Просто в момента на официално обявяване  края на американския гео-политически проект за германска Европа под флага на ЕСсср, ние българите ще се окажем без индустрия, без земеделие (зловещите феодално-робовладелчески зърнени латифундии в Североизточна България финансирани щедро по анти-пазарните европрограми НЕ са земеделие), без енергетика, с близо 3 милиона имигранти и абсолютно разрушена демография. Вероятно една от най-задлъжнелите територии в Европа, без национална финансово-банкова система, защото в България не само че няма истинска национална валута, но и няма български банки, а само клонове на чужди банки, с близо 80% обедняло драматично население върху което паразитират 1-2% наистина богати и 10% донякъде богати българи-колаборационисти обслужващи евро-геноцида над сънародниците си.

Без здравеопазване, стигнали дотам, че за да си купим по-евтин аспирин трябва да представяме пръстови отпечатаци (трябва да признаем, че сина надмина майка си. Ема Москова успя само да разруши материално българската култура и образование, а нейното изтърсаче-анестезиолог има амбицията просто физически да унищожи омразните на фамилията му българи).

България не само загуби най-активната и амбициозна млада част от народа си завинаги, но и остана БЕЗ интелигенция, БЕЗ култура и БЕЗ образование.

С една криминализирана и корумпирана от евро-подаянията държавна и общинска администрация от полуграмотни и много продажни парвенюта. С  абсолютно обезверено и загубило всякакви морални и национални идеали население.

Без армия, без работеща съдебна система, без национални медии, защото сегашните средства за МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ не са МЕДИИ, а просто анти-български пропагандни инструменти на издръжка на американски и германски фондации и т.н. и т.н.

Всъщност Берлин и Брюксел не могат да позволят на българските унтерменши от своя окупационен евро-райхскомисариат „България“ такива екстри като национални медии, национални институции, национални партии, национално образование, национална армия, национална култура....

Равносметката е ужасяваща и най-кратко може да се формулира така:

ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА с всичките и характерни белези !

Просто ние сме жертви на евро-германската тактика на „изгорената земя“, което означава, че нас винаги са ни смятали НЕ ЗА ЧАСТ от Европа, а за една ВРЕМЕННО ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ !

И сега точно е времето да си зададем въпроса - "А сега накъде" ?

 






Гласувай:
6



1. appen13 - Страните от агонизиращия германски ЕСсср могат да се разделят условни на три групи...
17.07.2016 15:05
...по отношение подготовката за края на германска ЕСсср Европа !
Първата група са страните, които откровено се подготвят, при това много активно, за изчезването в историческото небитие на анти-европейския германски ЕСсср.
Това са държавите от Вишеградската четворка начело с Полша и Унгария, и колкото и да е парадоксална, това е и самата Германия, чрез "Северен поток 1 и 2" и износа на капитали и производства в Китай и Русия.
Втората група са държавите, които го правят тихомълком и дискретно, като Австрия, Италия, Холандия, Финландия и т.н.
А третата група са окупационните територии, като България, балтийските шпроти-държавички,Румъния, и германските сателити като Франция, Португалия, Испания и други, в които даже не се водят дискусии по този въпрос. И които не само ще бъдат болезнено изненадани, но и ще понесат огромни загуби, понеже отказват да приемат реалностите на съвременна Европа.
цитирай
2. born - Темата е много болезнена за всеки, ...
17.07.2016 22:13
Темата е много болезнена за всеки, който се счита за българин. Въпреки, че е риторичен , въпросът "накъде" е твърде актуален. Проблемът е, че управляващата каста изгори мостовете към традиционните ни приятелски настроени страни и избра вместо българофилска политика антибългарска. Резултатът наистина е катастрофален : никой не обича курвите. Използва ги, но ги презира. Така че в крайна сметка нямаме никакъв избор - ще се гаврят с нас до окончателното ни разлагане и разпадане. И то няма да закъснее.
цитирай
3. appen13 - За съжаление сте прав born !
18.07.2016 09:45
born написа:
Темата е много болезнена за всеки, който се счита за българин. Въпреки, че е риторичен , въпросът "накъде" е твърде актуален. Проблемът е, че управляващата каста изгори мостовете към традиционните ни приятелски настроени страни и избра вместо българофилска политика антибългарска. Резултатът наистина е катастрофален : никой не обича курвите. Използва ги, но ги презира. Така че в крайна сметка нямаме никакъв избор - ще се гаврят с нас до окончателното ни разлагане и разпадане. И то няма да закъснее.

Т.н партии у нас не дават АБСОЛЮТНО НИКАКВА перспектива на българите.
Едната част от тях са откровено чисто туземна колониална администрация която се рекрутира, наема и пряко ръководи от ГЕРМАНСКИТЕ фондации "Ханс Зайдел"- Герб, "Конрад Аденауер"- РъБ и американските им братовчеди "Америка ПРОТИВ България" и "Отровено общество".
Още по гнусни са т.н. "патриоти" и "леви"(те не се различават по нищо от Герб и РъБ, защото германската фондация "Фридрих Еберт" и немския ПЕС финансират и управляват БСП и АБВ), които са не само откровено анти-български евроГРАНТОВО-СЛУГИНСКИ, евро-КЛИЕНТЕЛИСТКИ и полит-КОМПРАДОРСКИ, не само силно криминализирани и корумпирани от евро-подаянията на АНТИ-ПАЗАРНИТЕ европрограми и НПО-грантовете, но и легитимират напълно съзнателно една АНТИ-БЪЛГАРСКА колониална туземна администрация и обслужват откровено социално-икономическия, демографския, културния и политическия ЕВРО-ГЕНОЦИД над България и българите, провеждан от Берлин и Брюксел.
цитирай
4. zaw12929 - края на анти-европейския герма...
20.07.2016 07:00
края на анти-европейския германски ЕСсср идва скоро с външни сили ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 163296
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930