Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2016 13:33 - Руска военно-въздушна база в Иран или поредната гео-политическа победа на Москва, която смрази Вашингтон, Берлин, Брюксел и Париж.
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 732 Коментари: 1 Гласове:
-3

Последна промяна: 17.08.2016 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Туземните средства за масова дезинформация и евро-гьобелсова пропаганда в окупационния евро-райхскомисариат "България"  с  лошо прикрит  тих ужас, едва-едва, споменават за поредния брилянтен гео-политически успех на Владимир Владимирович.

Явно работодателите им от американските и германските фондации, чиято собственост са повечето от тях, направо са изпаднали в тежък невротичен шок от случилото се !

И има защо !!!!

Руските ВКС вече имат военно-въздушна база и в Иран, освен перфектно фунциониращата  база Хаменей в Сирия, и бомбено-ракетните удари на руската авиация срещу ислямския башибозук от Ислямската държава стават 3-4 пъти по-ефикасни.
Още по-знаменателен е факта, че за първи път от края на Втората световна война Иран позволява на чужда държава да ползва нейната територия и военна инфраструктура за провеждате на военни операции в друга страна.

Едно е стратегическите бомбардировачи Ту-22М3 и поддържащите ги фронтови изтребители-бомбардировачи  Су-34, да прелитат близо две хиляди километра с ракетно-бомбова нагрузка от 3-4 тона, а съвсем друго е полет от  само 700 км., който дава възможност  за пълната ракетно-бомбена нагрузка от 22 тона за Ту-22М3 и реализиране целия боен потенциал на  Су-34.

Военно-въздушната база Хамадан в централен Иран, се смята за едно от най-модерните военни летища на Ислямската република и е гордостта на иранската военна авиация.

Предоставянето на база Хамадан на руските ВКС стана абсолютен военно-политически шок за Вашингтон, Берлин, Брюксел, Париж и техните съюзници от Саудитска Арабия.
И материализира някой от най-кошмарните им гео-политически прогнози. 

А заедно с това демонстрира необикновено високия професионализъм на руското ГРУ, и на иранското военно и политическо разузнаване, които проведоха тази операция в пълна секретност и не допуснаха никакво изтичане на информация.

Гео-политическите и гео-военните последици от появата на руската военна авиация в Иран са повече от значителни в предверието на горещата фаза на Третата световна война и много рязко променят баланса на силите на южния фланг на военно-политическия алианс Русия-Китай-Иран.Руското ВКС вече може много по-ефективно да контролира въздушното пространство на Близкия изток, Персийския залив и Южното и централното Средиземно море, и да унищожи прецизно всеки неприятелски обект в тези райони, без да се подлага на излишни рискове.

Турските медии  вече обсъждат много сериозната вероятност Ердоган да е предложил на Русия и опции за ползване на военно-въздушната база Инджирлик. Нещо, което би отбелязало и резкия военно-политически завой на Турция към пряко включване в гео-политическия съюз Русия-Китай-Иран с всички произтичащи от това последици за НАТО, анти-европейския германски ЕСсср и САЩ.
Дали не е настъпил момента, ние българските евро-унтерменши от евро-колониалната територия "България", да се замислим много сериозно за бъдещето си в НАТО и анти-европейския германски ЕСсср?
И да осъзнаем очевидния факт, че отново сме на губещатга страна и ще платим неимоверно висока цена за наемния анти-български евро-колаборационализъм на събрания от кол и въже клоунски полит-елит.




Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Никаква руска база няма в Иран!
28.08.2016 05:43
Никой не иска да си има работа с келяви руснаци. Престани да ни заливаш с твоята русофилистична помия, дрисльо смотан!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 161922
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031