Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 13:31 - Бойко Борисов vs Иво Прокопиев:наемния анти-български медийно-политическия ЕВРО-КЕНЕФ в окупационния евро-райхскомисариат „България“ се взриви и вонята е ужасна
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 891 Коментари: 1 Гласове:
-7

Последна промяна: 25.10.2016 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Откровенията на селския банкянски бандит в студиото на предаването „Здравей, България“ по NOVA, нает от германо-ислямската фондация „Ханс Зайдел“ за нещо като „премиер“ на бившата държава България, за това как криминално-олигархичния кръг„Капитал“ му е назначил директно, един от своите членове за нещо като „президент" на евро-колониалния Бангладеш – България и твърдението, че между Иво Прокопиев и Пеевски няма никаква разлика , взривиха наемния анти-български медийно-политическия ЕВРО-КЕНЕФ на окупационния евро-райхскомисариат „България“ и  се разнесе непоносима воня.

Не, че банкянската селска Мутра, констатира нещо повече от една ПУБЛИЧНА НОТОРНО ИЗВЕСТНА „тайна“, но времето и поводите за тези „откровения“ дават ясен знак за политическо земетресение на Територията с абсолютно непредвидими последици.

Като оставим на страна пикантния факт, че близо половината членове на туземното евро-окупационно „правителство“ са РъБове, които са на хранилка при криминално-олигархичния кръг „Капитал“ и обслужват неговата откровена продажба и препродажба на българските национални интереси, остава въпроса защо това се случва днес , точно преди президентските избори.

Основните хипотези могат да се разделят на три: външни фактори, вътрешни противоречия, и драматична комбинация от едните и другите.

Студентският ебач на Сталина Георгиева, Иво Прокопиев, е нейна лична финансова, медийна и политическа креатура. Чрез него и наетия от него криминално-олигархичен кръг „Капитал“  тя обслужва своите работодатели от Вашингтон и лично Дьорд Шорош. Като се има предвид, че Прокопиев отдавна е във фактически фалит и единствено го спасяват грантовете и кредитите от Сталина, можем да си представим зависимостта на Прокопиев и сие от нея. Дали пък Мутрата не е получил достоверна информация, че Сталина вече е аут от Брюксел заради свинщините около избора на генерален секретар на ООН и пълният и провал като евро-чиновник ? И бърза да елиминира, уникално алчното и продажно местно обкръжение ?

Или пък вече е наясно, че евро-райхфюрерин Меркел е политически труп, и трябва максимално да избягва даже и намек, че му е била работодател.

Всъщност доста по-вероятно е да е разбрал от първа ръка, че е пуснат по пързалката от своите евро-шефове и вече не е желан за тях за наемна евро-прислуга в европейския колониален Бангладеш – България и прави опит да си разчисти сметките с тях преди да изчезне в историческото небитие ?

Или пък прави отчаяно усилие да си намери нов съюзник в лицето на ДПС-Доган и да оцелее физически и политически, което изисква тотално прекъсване отношенията със своите бивши шефове от криминално-олигархичния кръг „Капитал“?

А нищо чудно да сме свидетели на банално разчистване на сметките между две криминални шайка с главатари, Мутрьо и Прокопиев, които не могат да си поделят рязко намалелите евро-подаяния. Всъщност тези евро-подаяния са част от ежегодния окупационен бюджетен евро-десятък на българите, изплащан към евро-метрополията на анти-европейския германски ЕСсср, за това, че им е позволено да бъдат нетен износител на евтини проститутки, евтина прислуга и евтина работна ръка за Европа.

 

Въпроси, въпроси, въпроси...

Отговорите за причините за политическото земетресение и отвратителната медийно политическа Герб/РъБ воня ще получим много скоро.




Гласувай:
4



1. bojil - Ужасна е вонята на акъла ти- затова ...
30.12.2016 21:49
Ужасна е вонята на акъла ти- затова го бъркаш с онова,което си писал!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 161886
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031