Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 21:10 - 4 декември - денят на ЕВРОСКЕПТИЧНИЯ наказателен вот в Австрия и Италия
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 1767 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 01.12.2016 21:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Средствата за масова дезинформация и платена евро-гьобелсова пропаганда в повечето страни от АНТИ-ЕВРОПЕЙСКИЯ германски Есср, тъпо и упорито, отказват да информират все по-малкото си читатели, зрители и слушатели за това какво ще се случи на 4 декември.

А ще се случат повече от интересни за бъдещето на агонизиращия германски ЕСсср неща.

Повторни избори за австрийски канцлер, след като Конституционния съд на Австрия анулира резултатите от първото гласуване в два кръга заради потресаващо големия брой изборни нарушения и измами за Австрия и Западна Европа, в подкрепа на еко-либералистичния глобалист, бившия лидер на все повече губещата популярност Зелена партия, 72-годишния Ван дер Белен.

Негов опонент е харизматичния 45-годишен авиоинженер Норберт Хофер, убеден десен националист, евроскептик и наследник на Йорг Хайдер в австрийската Партия на свободата.

Между другото независимо, че Австрия е канцлерска република, за разлика от Четвъртия анти-европейски Райх - Германия, президентът има доста сериозни политически правомощия.

И една победа на Хофер означава рязък завой в политическия живот на Австрия, предсрочни парламентарни избори и референдум за излизане от ЕСсср.

Всичко това изнервя много Берлин и Брюксел и те са разпоредили на евро-грантовите медии да пазят гробно мълчание.

На същата дата Италия е изправена пред исторически референдум.

Брюкселско-берлинските еврочиновници потресени от възхода на евроскептичните "Пет звезди" на много популярния комик Бепо Грило и на радикално евроскептичната Северна лига, побързаха да пуснат в действие "план Б".

Т.е. решителна конституционна реформа и рязко намаляване правомощията на италианския парламент, Сената и местното самоуправление и съсредоточаване властта в ръцете на правителството.

С това безличното бившо евро-чиновниче и бивш еврокомунист Матео Ренци и неговите евро-ментори, смятат да спрат настъплението на "Пет звезди" и Северна лига и да ги обезличат политически. Но...

...Но котка им мина път. Италианският конституционен съд беше категоричен, че подобна промяна на текстове от Конституцията изисква Национален референдум.

А още няма случай Берлин, Брюксел и еврочиновничетата да са печелили някъде някога Референдум.

Като в италианският случай Ренци и реформата му се подкрепят едва от 35% от италианските гласоподаватели според всички проучвания на социологическите агенции.

Ренци, по стар евро-обичай, заплаши с оставка на правителството !!!!! , познато нали, политическа криза и предсрочни избори. С което искрено развесели италианците за които оставките на различните кабинети и политическите кризи са просто ежедневие.

 

Но нека изчакаме резултатите от изборите в Австрия и референдума в Италия и да видим дали  в тях ще се случи това, което вече е категорична тенденция в Западна Европа и САЩ - решителна РАДИКАЛНА ПОДМЯНА на политическия елит, възстановяване държавността, суверенитета и поставяне на преден план националните интереси.


Да, и два симптоматични детайла, които носят огромен политически заряд.
Владимир Владимирович  в 69-минутното 13-то  годишното президентско послание към Федералното събрание на Русия, практически почти 
НИКЪДЕ
 НЕ СПОМЕНА ЕС, Берлин и Брюксел.
И когато декларира желанието за нови политически отношения със САЩ и новата президентска администрация на Доналд Тръмп, демонстративно игнорира брюкселско-берлинската администрация на евро-райхфюрерин Меркел и анти-европейския германски ЕСсср.
А само 3 часа по-късно френският президент Оланд се отказа от участие в президенските избори през 2017 г. и обяви, че напуска политиката в края на президенския си мандат.




Гласувай:
8



1. krumbelosvet - Само не разбирам значението на Берлин и Брюксел:
02.12.2016 08:33
Това колонизатори ли са или колонии? Май риторичен въпрос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 162877
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930