Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2016 16:58 - ЕВРО-СКЕПТИЧНАТА левицата спечели смазваща победа в Румъния или КРАЯТ на евро-сороската медийно-политическа ДАЛАВЕРА "Моника Макавей"
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 1285 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 12.12.2016 21:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  "И, как видите, господа присяжные заседатели, лед тронулся."

Както винаги Остап Бендер е прав.

След България, Молдова и Румъния реши да приключи с агонизиращия анти-европейски ГЕРМАНСКИ ЕСсср.

И кога най-после ще ги стигнем румънците и ще започнем да наричаме нещата с ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА.

Поне от 10 години румънските НЕ- еврогрантови интелектуалци и НЕ - еврогрантови  политици публично твърдят, че Берлин и Брюксел се отнасят с Румъния, като с жалка ЕВРО-КОЛОНИЯ.
(Какво да кажат за това обитателите на окупационния евро-райхскомисариат "България, подлаган ежедневно на брутален социално-икономически, културен, здравен, образователен и политически ЕВРО-ГЕНОЦИД и ЕВРО-ЕТНИЧЕСКО
 
ДЕМОГРАФСКО ПРОЧИСТВАНЕ ?)

И многократно се възмущаваха от дейността и анти-румънските изяви на ЕВРО-НАЕМНАТА шорошка "боркиня" с корупцията Моника Маковей.

Същата Моника Маковей, която беше наета от Берлин и Брюксел да обслужва наказателната кампания срещу румънските политици, които защитаваха националните интереси на Румъния и ги изнудваше с фабрикувани от местните анти-румънски НПО-та, и от  Берлин и Брюксел "факти" за корупция.
Нали се досещате кой и защо и е разпоредил да се самопредлага на генерал Радев за "експерт" по борба с корупцията в България ?

Сега нейните шорошки евро-работодатели, газ пикаят, че румънските им евро-унтерменши са си позволили такова неподчинения !

 

При 99% преброени бюлетини социалдемократите взимат 46,17% и 45,72% от гласовете съответно за долната и горната камара на румънския парламент. Втора е дясно-центристката Национална либерална партия с малко над 20%. Националистите от Съюз „Спасете Румъния“ са трети с близо 9%. За Демократичния съюз на унгарците в Румъния са гласували 6,3% от избирателите. Съюзът на либералите и демократите за Европа получава близо 6%, а партията „Народно движение“ взима около 5,5%.

Резултатите от вота предполагат яростна  конфронтация между евроскептичното мнозинството в новия парламент от социалдемократи,, националистите от "Спасете Румъния", румънския клон на ФИДЕС на Виктор Орбан - "Демократичен съюз на унгарците" и лявото "Народно движение" от една страна, а от друга президента Клаус Йоханис-етнически немец и любимец на Берлин и Брюксел, подкрепян от румънския аналог на ГЕРБ - Съюз на демократите и либералите за Европа и Национално-либералната партия - аналог на нашия инкомедиен РъБ, особено след успешната кампанията, която проведе румънската левица.

 Някой от най-важните моменти в нея:

Според социалдемократите американският милиардер с унгарско-еврейски корени Джордж Сорос бил инициатор на „антирумънски заговор“. А проектът му „Отворено общество“ бил създаден с единствената цел да поеме контрол над цяла Румъния.

Отделно за служебния премиер и бивш еврокомисар Дачан Чолош бе доказано с документи, че е активен масон, директно е направляван от Брюксел.
А 90% от румънците са сигурни, че Националната дирекция за борба срещу корупцията ръководена от Моника Макавей е ПРЯКО УПРАВЛЯВАНА от Берлин, Брюксел и Вашингтон и се занимава с политическо преследване в стил "Гестапо" на евроскептичните леви и десни политици защитаващи националните интереси, а не се бори с корупцията и спекулата.
И обслужва мултинационалните корпорациии, международните банки и финансовите борсови спекуланти.

За етническият германец - президентът Клаус Йоханис, който беше избран с гласовете на 7.5% от румънските избиратели с право на глас, защото в президенските избори участваха едва 14.2% от румънските избиратели, беше многократно подчертавано, че не е „истински румънец“ и е марионетка назначена от Берлин, действаща само в интерес на Райха и ЕСсср.

И нека напомня ноторно известния факт, че румънския истаблишмънт в своето огромно мнозинство ВИНАГИ е бил крайно националноотговорен и изключително прозорлив.
И ВИНАГИ е заставал на печелившата страна в правилния момент.

 

 И кога най-после ще ги стигнем румънците и ще започнем ПОНЕ да наричаме нещата с ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА ?




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Румънците са латиноговорещи
16.12.2016 23:10
И антируски настроени. Не можем ги стигна. И нямат граница с Турция. И имат петрол.Всъщност, преди 30 години те не можеха да ни стигнат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 161886
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031