Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2016 13:39 - Кое е по-страшно ? Ислямофашизмът на Ердоган или националното самоубийство на българите под формата на окупационен евро-германски ГЕНОЦИД ?
Автор: appen13 Категория: Политика   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 26.07.2016 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Нещо започва да ми писва от тази изкуствено създадена медийна истерия около Ердоган и откровенните дезинформации и манипулации за случващото се в Турция в средствата за масова дезинформация.    Той е държавен ръководител на Турция от 2003 г., и за това време повиши повече от два пъти жизнения стандарт на турците, и никога, абсолютно НИКОГА не е криел, че е привърженик на смъртното наказание и на ислямска Турция.Това е пред очите ни вече 12 години и не виждам смисъл да го дъвчем и да избиваме комплексите си на колониална мизерстваща евро-рая от анти-европейския германски ЕСсср.
С голяма степен на вероятност ще върне смъртното наказание, защото Турция е в режим на необявена гражданска война с кюрдите и вътрешната опозиция.
А европейските страни, ако искат да оцелеят и да останат независими държави, също ще бъдат принудени да го върнат.
Просто днес Историята си отмъщава на европейците за това, че повярвахме така наивно в голямата измама германски ЕСсср.

Малко факти, които обясняват къде се крие политическата популярност на Ердоган и защо обикновените турци така фанатично го подкрепят.
    $200 млрд.преки инвестиции за 12 г. са вложени в инфраструктурни национални проекти. Това означава много нови магистрали и шосета, тунели, метрополитени, летища, мостове. Само за 12 години са изградени повече пътища отколкото в цялата досегашна републиканска история на Турция. Парите за здравеопазване в бюджета са нараснали 5 пъти. Болниците са се увеличили като брой няколко пъти в сравнение с 2002 г.. Екипите на Бърза помощ са се увеличили 6 пъти. Линейките са увеличили 4 пъти. Цените на лекарствата, поради строгата държавна регулация и контрол са намалени 4 пъти. Бюджета за образование се е вдигнал в пъти. Основно образование вече има 98,17 % от населението. За годините на управление на Ердоган са открити повече университети и колежи отколкото в цялата досегашна републиканска история на Турция.
Това да ви напомня за една друга България ?
България на индустрията, енергетиката и интензивното модерно земеделие.
България, която беше в топ 5 на Европа по ниво на здравеопазването, образованието и социалната защита.... 
    И връщането към нормите на исляма, което винаги са били предпочитани от повечето турци в ежедневието пред западния начин на живот.

Ако това е ислямофашизъм, нашето какво е ?
Национално самоубийство под формата на окупационен евро-германски ГЕНОЦИД !
И кое от двете е по-страшно ?

Докато България съзнателно и целенасочено беше превърната от Берлин и Брюксел в европейския Бангладеш и най-бедната и мизерстваща територия на германския ЕСсср, Турция направи фантастичен социално-икономически скок.


Е, вярно този скок се случва с парите на Саудитска Арабия и Катар и затова Турция си плаща цената с ислямизиране, но нали вече дори ние българите научихме по трудния начин, че безплатен обяд няма.
Така, че нещата с Турция и откритата политическа диктатура на Ердоган не са никак еднозначни и не трябва да прибързваме с квалификациите. Отделно, че всеки народ има изконното право да избира своята национална съдба, своето настояще и своето бъдеще.
А ние обитателите на окупационния евро-райхскомисариат "България" сами позволихме да нямаме нито настояще, нито бъдеще !



Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: appen13
Категория: Политика
Прочетен: 163582
Постинги: 140
Коментари: 145
Гласове: 294
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930